Publicerad den

Ni som följer oss på Facebook kan knappast missat att vi har lagt ut tips på studentpresenter, men tänkte även dela med oss av detta här på bloggen.

Det händer många fantastiska händelser under ett år, du känner säkert någon som tar studenten den närmaste månaden, någon som konformerar sig i sommar och kanske ett lyckligt par som gifter sig. Gör du inte det så kan jag garantera att du känner någon som fyller år i år. Det uppstår samma fråga varje gång, vad ska jag ge för present?

Hos oss kan du skapa dem mest unika och personliga produkterna som man inte kan hitta i någon annan butik. Elobina är motsatsen till massproduktion och vi gör din produkt helt från grunden. Tyget är ekologiskt, trycket är miljövänligt och vi har vår egna ateljé i Malmö. Gå in och ladda upp en bild med ett minne ni delar tillsammans i vår editor och skapa valfri produkt som vi garanterar kommer bli en väldigt uppskattad present!

Här kommer några exempel vi gjort:

Kuddfodral 50x50, Eget mönster (Cambridge Canvas GOTS (P))Skärmavbild 2016-05-03 kl. 15.24.15Skärmavbild 2016-05-03 kl. 15.21.07

 

Är ni inte helt säkra på hur man gör en produkt i vår editor så har vi gjort en video där vi visar hur man gör i vårt förra blogginlägg, ni kan även titta på vår youtube kanal här.