Publicerad den

Snart startar Elobinas egna produktion på Mellangården i Alnarp. Just nu kan du förköpa tyger och produkter med leverans i maj.
Specialerbjudande för förbeställning för både företag och privatpersoner: kuddfodral, gardiner och ljuddämpande paneler. Upp till 50% rabatt.

Beställ nu härligt mjuk sammet till kuddfodral, underbart, skimrande möbeltyg eller flamsäkert, återvunnet polyester eco cordoba till offentligmiljö, perfekt för gardiner, kuddfodral och ljudabsorbenter.

Specialerbjudande för förbeställning för företag och privatpersoner: kuddfodral och gardiner i mjuk sammet och skimrande sammetstyg samt ljudabsorberande paneler av eko-cordoba återvunnet tyg med upp till 50% rabatt.

Du hittar tygerna här.

Accentkuddar och gardiner i mjuk sammet och skimrande sammetstyg.
Accentkuddar och gardiner kan användas i hemmet, kontoret eller företagets lobby för estetik och komfort. Se till att dina öppna ytor är rena, säkra och välkomnande för besökare när de sätter tonen för resten av ditt företag. Ditt hem, kontorsbyggnader, hotell och andra företag måste upprätthålla en säker, hälsosam och vänlig miljö.

Ljudabsorberande paneler i eco-cordoba återvunnet tyg.
Skapa gardiner, kuddfodral i detta tyg som passar till offentliga miljöer. Cordoba är ett bra alternativ till ljudabsorbenter. Ljudvågor som studsar mot hårda ytor är den vanligaste orsaken till hörselnedsättning. Ljudkvaliteten i rummet skulle förbättras om ljuddämpande paneler installerades vid kända reflektionspunkter. Detta skulle också minimera eventuella miljö- och bullerproblem. Dessutom är Elobinas återvunna tyg Eco-cordoba brandsäkert. Även om inget tyg är helt brandsäkert, överträffar det andra tyger på den tid det tar att brinna eller motstå eld.

Elobinas örngott, gardiner och ljudabsorbentpaneler kan hjälpa till med detta. Du kan skapa ditt eget mönster eller använda ett skapat av Elobina eller våra designers. Är du redo att börja? Om du har några frågor, vänligen kontakta oss omedelbart.