Publicerad den

Förbeställ kuddfodral i det Mjuk sammetstyget Esplnad i storlekarna 40×40, 60×40 och 50×50 och spara upp till 40%.

Sommaren är här och vi erbjuder fantastiska erbjudanden på vattentäta gardiner, dukar och kuddfodral för dina utomhusutrymmen. Utforska det här sommarerbjudandet och skapa ditt eget privata paradis i ditt eget hem.

Men lika mycket som vi vill att ni ska njuta och sola er i den härliga sommaren, så vill vi att ni alla ska vara redo för årets mysigaste årstider: höst och vinter. Tack vare den ökande efterfrågan på kuddfodral i sammet  har vi nu ett nytt förbeställningserbjudande inför hösten.

Förbeställ kuddfodral i det Mjuk sammetstyget Esplnad i storlekarna 40×40, 60×40 och 50×50 och spara upp till 40%.

Varför ska du uppdatera dina kuddfodral?

Dina personliga Elobina kuddfodral kan hjälpa dig att ge en känsla av mysighet i ditt vardagsrum när vi går in i hösten, lämnar den ljusa, vackra sommaren bakom oss och vänder oss försiktigt till vinterns mörka, fridfulla stillhet. Att byta kuddfodral kan förbättra utseendet på dina möbler, såsom din soffa, säng och lounge och ditt hem i allmänhet.

Varför Mjuk sammet Espland

Mjuk sammet har en rik struktur. Det går med en mängd olika inredningsstilar. Den har ett fint estetiskt värde och är en bra accessoar för de mysiga månaderna. Det ger en touch av lyx till alla utrymmen. Alla gillar och använder det här tyget eftersom det alltid är fantastiskt och härligt.

Skapa dina kuddfodral idag med bara några klick, använd din design eller foto, och dra nytta av förbeställningserbjudandet för att spara upp till 40 %. Beställ nu och få dina kuddfodral under de två sista veckorna i augusti eller de två första veckorna i september.