Skapa en unik och personlig present till någon du tycker om!

Presenter är inte det enklaste att köpa, det ska vara något nytt och som personen verkligen kommer uppskatta. Hos Elobina kan du designa själv och beställa något som du vet att personen kommer att älska! Det kan vara så enkelt som att föreviga ett minne tillsammans genom att trycka en bild av er på en kudde. Tycker personen i fråga om att baka? Designa en kökshandduk fylld av olika bakelser! Det finns inga gränser!

 

 

elobina.se/kuddfodral

Låt fantasin flöda och överaska någon ordentligt nästa gång det är dags för att visa omtanke! Det finns många olika tillfällen under ett år att ge presenter på, så som jul, födelsedagar, studenter, dop och bröllop. Det är dock viktigt att inte glömma visa sin uppskattning dem resterande dagarna av året också. Hos Elobina kan du designa den perfekta morsdagspresenten som hon stolt kan visa upp för sina vänninor. Kanske har dina barn ritat en fin teckning som du vill använda och inreda med? Att skapa något som är unikt och som inte finns någon annanstans är verkligen personligt!

Som present är foton av barn, barnbarn och husdjur alltid uppskattat av familj och släkt. Varför inte en använda en bild på ett kuddfodral? Kanske ses ni i släkten inte så ofta som ni önskar eller så vill dem helt enkelt kunna betrakta och visa upp sina ögonstenar hela tiden.Istället för att ge bort en kalender med egna bilder, som vi gjorde förut, så är det nya att ge bort en textilprodukt med tryck. Det gamla tänket fast i en ny gestalt!

 

 

 

Elobina värnar om miljön och har många olika ekologiska tyger att välja bland. Elobina jobbar inte med massproduktion utan tillverkar endast det som du beställer! På detta sätt blir det inget som kastas utan allt skapas ut av kärlek!Allt som Elobina tillverkar görs på beställning med minimal användning av el och vatten.