Exklusiva sjalar designade och skapade av dig

sjalar i siden med fantastiska färger

Sjalar är en fantastisk accessoar som kan användas till så mycket, både till fest och vardags. En sjal kan verkligen återspegla en persons stil och personlighet. Visa vem du är med en sjal som du skapat!

Se våra produktions- och leveranstider här.

En sjal kan se ut och användas till väldigt många olika områden. Beroende på vilket tyg du väljer att använda och vilken storlek du vill ha kan det bli helt olika produkter. En kortare längd med ett underbart sidentyg blir den perfekta scarfen! Passar en halsduk dig bättre kan du välja en längre längd och exempelvis Jersey som tygmaterial, då får du din unika halsduk i ett tjockare material.

En scarf kan användas till mycket förutom att vara snyggt knuten runt halsen. Du kan ha en scarf i håret på många olika vis, knyta den om huvudet, göra en rosett av den eller fläta in scarfen i en snygg fläta. Vill du inte använda scarfen som håraccessoar kan du knyta eller vira den snyggt om ditt väskhandtag för att tillföra en lyxig känsla. Varför inte använda sjalen som ett bälte i ett par jeans? Gör precis som du vill, valet är ditt!

Cocktailsjalen är en produkt som inte används tillräckligt ofta. De är väldigt snyggt att ha ovanpå ett par jeans eller byxor. Varför inte som en härlig strandklänning? Använd cocktailsjalen till precis vad du vill och med din personliga prägel i mönstret.

Hos Elobina kan du även designa unika näsdukar att ha i bröstfickan av kavajen. Det är en snygg accessoar som kan förändra en hel outfit. Till en enfärgad kostym kan du använda ett färgglatt mönster till din näsduk. Du kan naturligtvis göra din näsduk i en färg utan mönster.

Våra standard sjalar har en smal liten overlocksöm i kanten, men vi syr på beställning även rullsömmar.

Vi har även fina mängdrabatter på sjalar – kolla med oss på info@elobina.com