SKAPA PERSONLIGA KUDDFODRAL I BOMULL-LIN EASTCOAST 40×40 cm FÖR ENDAST 209 kr/st

Skapa ditt egna hållbara kuddfodral 40x40cm i bomull-lin Eastcoast för endast 199 kr /st. Miljövänlig produktion med sömnad i Sverige.

Nu vill vi ge alla möjligheten att få uppleva glädjen i att skapa ett personligt kuddfodral. Därför sänker vi nu rejält priset för vårt populäraste kuddfodral, 40x40cm i bomull-lin Eastcoast nu endast 209 kr/st (normalpris 339 kr/st). Normalt ger vi detta superlåga pris vid köp av minst  hundra stycken, men nu kan du utnyttja det från ditt första kuddfodral. Det är jätte enkelt att skapa ett kuddfodral på Elobina.  Ladda upp ett foto, en bild eller mönster i vårt designverktyg, lägg din beställning och sedan sköter vi resten.  Inga begränsningar på antalet. Kampanjen gäller tillsvidare. OBS!Kampanjpriset går inte att kombinera med andra rabatter.

Börja skapa

galleribild kuddfodral elobina

Börja skapa

INRED HEMMA ELLER PÅ KONTORET | GE EN UPPSKATTAD PRESENT | FÖREVIGA DINA MINNEN

Med kuddfodral ändrar du din inredning både snyggt och enkelt. Nya färger och mönster kan helt ändra känslan i en miljö.  Eftersom de är så lätta att byta  och förvara kan du ha olika kuddfodral  efter säsong och smak. Dessutom är det kul att designa själv.   Ett personligt kuddfodral är även en underbar present till dina vänner och släktingar som garanterat uppskattas.  Du kan också föreviga dina käraste minnen på kuddfodral: en teckning från ditt barn, ett foto från en resa, en viktig stund i ditt liv, bilder på ditt husdjur, dina egna konstverk,  mm.

Du själv äger rättigheterna till ditt egna mönster/bild och kan fritt sälja vidare dina alster.

DU SOM REDAN BESTÄLLT FRÅN OSS!

Alla ni våra fina kunder med underbara idéer är våra bästa ambassadörer .Därför hoppas vi att ni delar denna kampanj med andra likasinnade, så de också kan testa Elobina. Självklart kan du själv beställa så många Eastcoast-kuddfodral du vill.

99% nöjda kunder

kundnöjdhet på elobina