Tyger för alla hem och arbetsplatser.

Välj om du vill beställa som metervara eller om det ska sys till produkter av

Elobinas duktiga sömnadsmedarbetare. Vi erbjuder noga utvalda tyger som

bomull, linne, siden, återvunnet och konstmaterial.

När vi producerar på vävar av naturfiber tex. bomull och lin kan det förekomma vita prickar eftersom det ofta finns lösa fibrer eller noppor som kan lossna vid produktion. Men det är också en del av charmen med naturtyger som är levande material.

Välj tyg och ladda upp ett eget mönster eller välj ett av våra färdiga.  Priset som visas är totalpriset (exkl. frakt) som innehåller tyg, tryck och moms. Produktionstiden är 2-8 veckor beroende på material och tryckmetod.

Här hittar du våra mängdrabatter.

Standardsortiment – Produktion på Mellangården Alnarp

Specialsortiment – Produktion i Tyskland (4-6veckor)

Det finns mycket att välja på och material för alla användningsområden i ditt hem. Välj sirliga sidentyger till dina gardiner, den fantastiska mjuka sammeten till dina kuddfodral eller lyxig bomullsatin till dina sängkläder. Valet är ditt!

Elobina värnar om miljön och försöker därför ta in nya ekologiska och återvunna tyger. Så sett minskar användning av vatten och el. “Vita” är ett återvunnet tyg som är gjort av plastflaskor och andra saker som tagits ur haven. Våra pigment tyger är handvävda i Indien under goda förhållanden. Värt att tänka på att naturmaterial ständigt förändras och pågrund av det kan det ske förändringar i tyget från olika gånger du beställer det.

Till arbetsplatsen och offentliga miljöer är våra flamskyddade tyger väldigt bra. Dem är smutsavvisande och i offentliga miljöer krävs det oftast att tygen är flamskyddade. Dessa tyger passar bra att ha till utemöbler och även “Deko PES” som är vattenavvisande.

Vi har stor variation av material som lämpar sig till mode och heminredning. Därför har vi kategoriserat alla textilierna så att du enkelt ska hitta det du letar efter.

Ta kontakt med oss om du är intresserad av andra textilier än dem som finns på hemsidan.

Vi har expressleverans mot avgift. Kontakta oss för närmare information på info@elobina.com.