Är du vår nya stjärna att samarbeta med?

På Elobina söker vi ständigt efter spännande individer att ha samarbete med. Älskar du exempelvis heminredning, måla, sy eller andra sätt att få utlopp för din kreativitet, då är detta för dig!

Känner du att du är en hejare på de du gör med dina sociala medier så tveka inte på att kontakta oss! Vi är intresserade av dig som är aktiv på Instagram, You Tube eller bloggar. Det spelar ingen roll hur många följare du har, det viktiga är hur engagerade dem är! Det finns en hel del olika typer av samarbeten vi kan göra, exempelvis tävlingar och bidra med produkter.

Maila till samarbete@elobina.com med svar på nedanstående frågor samt vad du skulle vilja ha för typ av samarbete. Vi är öppna för nya, spännande idéer och är inte rädda att testa något nytt.

Skriv om dig själv

Varför ska vi samarbeta med just dig?

Vad du heter på dina sociala medier

Vad är din nisch?

På Elobina erbjuder vi ett otroligt stort utbud av olika textilprodukter som du behöver i ditt hem. Vi har många olika tyger att välja bland, alla med olika egenskaper och specialiteter. Beroende på vilket tyg du väljer kan förändra hela din produkt och syfte. Möjligheterna är oändliga! Elobina erbjuder även ett 100-tal olika mönster som du kan välja bland. Våra egna mönster kostar ingenting, men vi har även designermönster där det tillkommer en kostnad.

Är du nyfiken på att veta mer om Elobina och hur vår hemsida fungerar så lär mer här på “Så fungerar det”.