Gardiner för alla rum och ändamål. Du bestämmer utseendet och känslan!

Gardin i vackert Voile tyg.

Gardiner kan göra en sådan stor skillnad i ett rum och det finns många olika användningsområden. Tänk ut hur dina unika gardiner ska se ut och vilken känsla dem ska tillföra i rummet.

Se våra produktions- och leveranstider här.

Hos Elobina finns det många olika storlekar att välja på till dina gardiner. Har du specifika mått som just du behöver så maila oss. Tänk över var du ska ha dina nya gardiner och vilken funktion dem ska fylla. Därefter väljer du ut det perfekta tyget för ändamålet. Tänk på att gardiner kan ändra hela stämningen av ett rum, mysigt, lyxigt, luftigt – du bestämmer! Elobina erbjuder mörkläggningstyg för den som vill sova i totalmörker eller som vill ha det svalare i sitt hem och stänga ute värme. Det finns även tunna, fina tyger som Voile och halvlinne som låter solljus tränga sig in i ett rum.

Du kan skapa personliga textilier till hela ditt kök och köksinredning. Tyg för fönster är inget du får missa när det kommer till kök och matplats. Att använda sig av ett tunnare tyg som Voile är ett trevligt alternativ i köket. Detta för att det kommer in så mycket ljus genom dessa gardinerna och solljus är alltid välkommet. Du kan välja om du vill skapa matchande mönster till resterande textilier i köket och matplatsen.

Sammetsgardiner är otroligt vackra och perfekta att använda i ditt sovrum eller vardagsrum. Framförallt för att tyget är av en tjockare kvalité och stänger därför ute solljus och värme. Pågrund av tjockleken av gardinen så blir akustiken bättre i ett rum. Färgåtergivningen är fantastisk bra och sammeten tillför lite vardagslyx till ett rum.

Gardiner är bra att använda sig av om det ekar i ett rum. Att hänga upp paneler är också ett alternativ för att det ska bli bättre akustik i ett rum.

HÄR HITTAR DU ALLA VÅRA PRODUKTER