Designa en väska som är personlig och hållbar.

Väska i miljövänligt tyg med egen design.

Tygväska på ditt vis. Du väljer utseende och material. Med den här hållbara tygpåsen kommer du inte behöva köpa en plastpåse igen. Välj bland ett flertal olika modeller och storlekar som passar dig.

Se våra produktions- och leveranstider här.

En väska underlättar vardagen då vi vill ha händerna fria till annat. I en tygväska får du med dig alla nödvändigheterna som du vill ha med dig under dagen. Tygväskor är även väldigt trendigt just nu då allt färre vill köpa plastpåsar i butiker men även en snygg accessoar.

En tygväska är den perfekta accessoaren och kan användas vid så många olika tillfällen i vardagen. En väska till och från arbetet eller skolan som ska få plats med en laptop. En tygpåse för att handla varor som mat eller en shoppingrunda, en lunchväska för att transportera din lunch med stil, till gymmet efter jobb och vill inte bära runt på en stor träningsväska hela dagen – tillfällena är många. Vi har även en tygpåse i XL format som funkar utmärkt till tvättdagar då mycket ska bäras. Vad som är roligt med just dem här väskorna är att du har designat dem. Du har valt hur de ska se ut och vilken kvalité/struktur väskan ska ha. Bra material för dessa väskor är exempelvis rePEaT “Bomull-lin Eastcoast” och “Halvpanama Antigua” då de är kraftigare i strukturen och håller därför formen bättre.

Tips till användningsområden med väska: shoppingväska, strandväska, lunchväska, tvättpåse, matkasse, gympåse, datorväska, skolväska och mycket mer. Det finns inga gränser utan du kan använda en tygpåse till precis vad som helst. Hos Elobina väljer du dessutom själv hur väskan ska se ut. Du kan använda ett av dina favorit foto, citat eller mönster. Detta är även en perfekt gåva att ge bort till någon du håller kär.

Se våra produktions- och leveranstider här.