Personliga textilier till kontoret

Positiva intryck på din arbetsplats

Ge ögonen lite omväxling. Lyft blicken från skärmen och se dig omkring – vad skulle du vilja se på kontoret? Rätt färger kan sätta igång kreativiteten och sprida mer glädje på arbetsplatsen.
Beställ personliga textilier till kontoret eller era allmänna utrymmen!

Gör omgivningen till din egen – ser kontoret , din kommun, skola eller företag ut som alla andra? En i mängden? Nu kan du ändra på det! Du kan skapa egna unika kuddar, gardiner, plädar, handdukar, sackosäckar, paneler, ljudabsorberbenter, mm. Det finns inga gränser. Du har idéerna – vi har verktygen.

Vad behöver ni? Klicka på produktkategorin och börja skapa!


Använd exempelvis företagets logga till att pryda era textilier eller har ni något motto som ni vill ska pryda en vägg? Textilier mjukar dessutom upp inredningen och skapar en ombonad och hemtrevlig känsla. Varför inte designa om personalrummet? Eller företagets väntrum? Gör en enhetlig känsla som följer med i alla rum eller varför inte en egen färg till varje rum? Varje rum får ha sina egenskaper och personlighet.

JUST NU FÅR DU 15% RABATT MED KODEN: NYTTKONTOR

I vårt standardsortiment har vi ett 40-tal olika tyger av högkvalitet från tencel, lin och bomull till flamsäkra tyger. Flamsäkra tyger är viktigt att tänka på i offentliga miljöer men på ett mindre kontor funkar de utmärkt med icke flamsäkra textilier. Det blir otroligt starka färger i våra flamsäkra tyger och de är även väldigt slittåliga vilket passar perfekta för arbetsplatsen.

Designmöjligheterna är oändliga gällande färger och motiv. Varför inte starta upp ett samarbete med en lokal designer/konstnär från din kommun som hjälper till att designa mönstret till tygerna?

Ingen startavgift | Minimiorder 1 meter eller 1 produkt | Valfritt antal designs | Rabatt vid större köp.

Ni kan skapa accessoarer och presenter till medarbetare och samarbetspartners. Välj produktkategori och börja skapa!


Ta kontakt ifall ni har frågor eller behöver hjälp med något. Kanske ni har ett speciell projekt i tankarna eller behöver en bild eller ett mönster.

Skriv till vilma.gustafsson@elobina.com  eller ring
Vilma Gustafsson 0735 064 196

Inspiration till företagstextilier