Publicerad den
”Mahagonny" Norrlandsoperan 2016 Fotograf: Mats Bäcker

Kostymtyg från Elobina i Mahognny på Norrlandsoperan

Norrlandsoperan har låtit trycka upp kostymtyg hos Elobina till sin uppsättning Mahognny. För kostymerna på bilden trycktes ett eget ritat randigt mönster i tre olika tjocklekar. Tyget som användes är Bomullsatin Lomma, ett fint lite tjockare bommullsatin.

På Norrlandsoperan har de infört en fin insats för hållbarhet, en del av kostymerna och rekvisitan kommer nämligen att säljas efter den sista föreställningen i november.

MAHAGONNY SECOND HAND

Välkommen till vår second hand som poppar upp på teaterscenen i NorrlandsOperan den 6 november. Behåll din operabiljett – den är inträdet till vår second hand.

Efter sista föreställningen följer vi upp operans kritik av konsumtionssamhället och gör en insats för hållbarhet och återanvändning. En operauppsättning innebär både inköp och produktion av kläder och föremål som sällan används efter uppsättningens slut. Det vill vi göra ändring på och vi tror att du kan hjälpa oss med det. Det här är ett unikt tillfälle för dig att hitta unika prylar med operamagi som har producerats av NorrlandsOperans egna fantastiska ateljéer.

Läs mer: http://mahagonny.norrlandsoperan.se/