Publicerad den

Elobina berättelser

AMANDAH ANDERSSON – AMA AWE

I årets Stockholm fashion week fanns det med många nya, unga och duktiga designers. En av dem var Amandah Andersson som år 2015 startade sitt modemärke AMA AWE som är slow fashion med rhizomatiska visioner. AMA AWE står för hållbar produktion och det finns inga giftiga kemikalier i tygerna då det är vi på Elobina som stolt producerar hennes produkter. Vad som alltid inspirerat Amandah är musik/ljud och hennes första favoritfilm var “Sound of music” just på grund av musiken och när Maria gjorde kläder av gardiner.

Bilderna är tagna av: Mathias Nordgren

AMA AWE hamnade på första sidan i en artikel i den italienska VOUGE, du kan läsa artikeln här. Det finns fler intressanta artiklar om Amandah Andersson som du kan läsa här från formmagazin.com och en artikel från Stockholm fashion week här där du får en mer djupgående inblick genom hela AW17 kollektionen.

Bilderna är tagna backstage av Elsa Soläng:

Blev du lika förälskad i produkterna som vi är så kan du beställa dem från Amandahs webshop http://amaawe.tictail.com/products och vill du veta mer om AMA AWE så kan du gå in på hennes hemsida http://www.amandahandersson.com/ .